Mi Пенкало со висок капацитет – spec.

Основни спецификации

Продукт  – MJZXB02WC
Рок на траење2 години
Боја – црна
Пакет од 10 пенкала
Спецификација на производот – пенкало за полнење 0,5 мм

Пакетот содржи 10 пенкала

Затвори