Mi Пенкало со висок капацитет – over.

Mi Пенкало со висок капацитет

4 пати подолготрајно

Може да напише четири пати повеќе од конвенционалното пенкало 

Јапонско увезено пенкало MiKuni со живописни, цврсти бои и непречен проток

Дизајнот обезбедува висока стапка на проток на мастилото за поконзистентно пишување. Пенкалото непречено се лизга низ страницата. Користете го Пенкалото Mi за секојдневно пишување.

Брзо се суши и отпорно е на размачкување

Внимателно формулираното мастило базирано на пигмент обезбедува почиста хартија при пишување спречувајќи размачкување. Долготрајно, се спротивставува на избледување и размачкување при контакт со вода. Погодно е за важни прилики како што се потпишување документи и пишување на писмени испити.
Затвори