Целосен екран 1,56 "

AMOLED дисплеј

30 режими на спорт

Следење на срцевиот ритам

SpO₂ следење

50m водоотпорност

Траење на батеријата од 14 дена

Магнетно полнење

+ 50% површина на приказ

Целосен екран 1,56 "AMOLED дисплеј. Лесно проверете ги текстуалните пораки, повиците и известувањата со брз поглед.

Прецизно исечени рабови Исклучителна класична форма

Шест бои за да го покажете вашиот стил

црна | сина | портокалова | жолта | маслинка |слонова коска

Следење на спиењето. Дајте приоритет на добриот сон

24-часовно следење на отчукувањата на срцето

Интелигенција за лична активност

Интелигенцијата за лична активност се пресметува со користење на вашиот пол, возраст, отчукувања на срцето и други податоци и дава предлози за активности што ја подобруваат вашата оценка.

Следење на стресот

Ги следи нивоата на стрес и дава предлози за олеснување и закрепнување од стресот.

Вежби за дишење

Следење на здравјето на жените

Следете ги моделите на вашиот циклус, периоди на најавување и следете ја овулацијата. Mi Smart Band 6 ќе вибрира за да ве извести каде се наоѓате во вашиот циклус пред време, давајќи ви една работа помалку да се грижите.

30 режими на спортски тренер на вашиот зглоб

Магнетно полнење Батерија што трае

14 дена траење на батеријата во нормален режим

19 дена траење на батеријата во режим на заштеда на енергија

Затвори