Mi Паметен Проектор 2 Pro – over.

Mi Паметен Проектор 2 Pro

1300 Лумени | Сертифициран Андроид ТВ | Сертифициран Netflix | TOF Инстант фокус | Aвтоматска корекција
Затвори