MI осветлување за монитор – spec.

Основни спецификации

Модел – MJGJD01YL
Инпут – 5V=1A
Оперативна температусра -10°C to 40°C
Големина – 23×448 mm
Големина на далешински управувач – 66.5×34 mm
Температура на боја –2700K to 6500K
Моќност – 5W (80 × 0.2W/LED module)

Пакетот содржи

                                 Тело на продуктот

                                          База

                    Далечински управувач

                                                      Упатство

                                                      Кабел за полнење

Затвори