MI осветлување за монитор – Over.

MI осветлување за монитор

Екстра компјутерско осветлување, без рефлексија во екранот
丨Магнетна ротација丨Не зафаќа простор 丨 Целосно метален丨2.4-GHz wireless далечинско контролирање

Лесно се прикачува на горниот дел од мониторот, оставајќи ви многу простор на работна површина

Mi осветлувањето за монитор —лесно се инсталира и не зафаќа простор на вашата работна површина, давајќи ви ново уживање во осветлувањето.

Индексот на рендерирање во боја со висок Ra95 Ги прикажува предметите во целосна, природна боја

Не зафаќа простор на вашата работна површина

Уредно и лесно се прикачува на вашиот монитор

 

Без рефлексија на екранот


Асиметричната светлина, спречете замор на очите

Поставки за промена на  осветленоста и температурата на бојата


Се прилагодува за да се задоволат различните потреби за осветлување

Висок индекс на рендерирање во боја Ra95


Ја прикажува вистинската боја

Безжичен далечински управувач


Прилагодливи светла на дофат на раката

Компјутерски режими


Подобро осветлување за сите активности при работа

Систем за магнетно ротирање


Ротацијата од дваесет и пет степени го намалува отсјајот

УСБ порта


Се поврзува со вашиот компјутер, станица за напојување или полнач

Помалку ограничувања и поголема слобода. Прилагодлива температура и осветленост на бојата

За дизајнeрска работа, светлината со подобро прикажување на боите може да направи разлика
Затвори