Mi Mount Магнетна Кaмера 2K – spec.

Спецификации


Име на производ – Mi Камера 2K (магнетна монтажа)
Модел на производ -MJSXJ03HL
Влез – 5V-1A
Видео кодирање – H.265
Работна температура: -10°C до 50°C
Резолуција – 2304 x 1296
Димензии на производот – 60 x 48 x 67,5 mm
Агол на леќата – 125°
Безжична врска -Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4GHz


Складирање

Micro SD картичка
Компатибилен со – Android 6.0 и iOS 11.0 или понова верзија


Содржина на пакетот
Камера x1
Магнетна монтажа x1
Кабел за напојување x1
Метална подлога x1
Упатство за употреба x1

Затвори