Mi Mini Robot Builder за деца – over.

Mi Mini Robot Builder

Паметни градежни блокови, Лесно е да се започне!

● Додадете динамичен 3D цртеж, полесно е за компонирање, добра играчка за деца помеѓу 6 и 10 години

● 305 високи прецизни делови направени по калап

Магнетниот интерфејс на електронските делови е полесен за градење

  • Функцијата NS на поларитетот на магнет автоматски ќе спречи детето да погреши при градење

Уживајте во забавно време со деца! Вградени високо-брзински компјутерски процесори.
● Роботот има свој процесор, па дури и посветен оперативен систем кој овозможува извршување на активностите посовршено.
● Вграден ARM CORTEX MX 32-битен процесор, кој може да се користи поединечно кога се напојува, е поинтелигентен од обичен мотор и обезбедува повеќе можности за креативност.
● Батеријата се напојува со 2 АА батерии, што му дава на моторот сигурна моќност.

Детска ексклузивна апликација со цртани стилови.
● Елемент за анимација е преку дизајнираната апликација UL со динамичен ефект, целата апликација е жива, децата можат да помогнат во авантурата.

Не само за деца, туку и за возрасни.
● Сите делови се компатибилни со други производи од мит блокови за градење, совршена играчка за деца и професионални играчи.

Затвори