Исчистете каде било во кое било време

Пренослив | Моќен | Мотор без четки | Отстранување прашина со еден клик

Рачна правосмукалка
Компактна големина

Наместете ги различните потреби за чистење

0,5 кг
Лесен

6.000 Pa
Powerful suction

88,000 rpm
Brushless motor

Отстранете ја прашината со еден клик

Држете ги рацете без прашина

Правосмукалка е многу тенка

Ја чисти просторијата истовремено е привлечна за око. Само 0,5 кг, дури и полесно од шише вода, без напор да се подигне.

Моќен мотор без четки ефикасно чистење со двојни отвори за проветрување

Моќено вшмукување / 88.000 вртежи во минута брзина на моторот / Брзо старт-стоп, чува прашина да не избега

Иновативна млазница 2 во 1 Двете млазници може да се користат одделно или заедно

Практичен за чистење Компактен, лесен за употреба, одличен за различно домаќинство потреби за чистење. Никогаш повеќе не грижете се за трошки од храна на подот.

Мулти-функционална млазница, лесна работа на чистење

Експерт за чистење тастатури

Вашето тајно оружје за грижа на вашиот автомобил

Затвори