Mi LED TV 4S 65 – overview

Smart TV 4K HDR

Mi TV 4S

163.9 cm ( 65 ")

Нашиот најшарен екран досега

Неверојатен квалитет на сликата.

Екранот нуди исклучителна точност на бојата и врвна динамика.
Резолуцијата од 4K репродуцира реални слики со високи нивоа на контраст, силна осветленост и ненадмината репродукција на бои.

Над милијарда бои.

Сликите оживуваат на екранот со широк опсег на бои (WCG) што покрива повеќе од 85% од просторот. Со можност за репродукција на над милијарда бои, можете да уживате во вашата содржина со совршено соодветни тонови на бои.

Екран со HDR10 +.

HDR10 + ви овозможува да ја пронајдете вистинската осветленост за секоја рамка. Повеќе детали за да можете да уживате во неверојатно визуелно искуство.

Кинематски звук.

Огромни можности.

Целосен метален дизајн.

Привлекува внимание.

Mi TV 4S поставува нов стандард за дизајн. Со атрактивна текстура во метално тело и мек допир од пластична завршница.

Затвори