MI комплет за џогер G10 – spec.

Технички податоци

 

Боја

сивa

Модел

BHR4615CN

Тип на производ

Заменлива крпа за џогер

Наменет за

Mi рачна правосмукалка G10

Материјал 

Микрофибер

Боја

сива

Содржина

2 крпи за бришење

4 диспензери за вода

Затвори