Mi Електричен Скутер Про 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition – spec.

Димензии

Димензии (отворен)

Димензии (затворен)

Основни спецификации

Продукт модел бројDDHBC11NEB
Максимална брзина25km/h 
Маскимална далечина Тежина – 14.2kg
Оценливост20%
Кочење – ABS и дискови
Оценета моќност300W
Максимална моќност600W
Гуми8.5″ 
Заштита од висок напон – 29V±0.5V
Лимит контролер17A±0.5A
Тип на моторBrushless DC motor
Максимална носивост100kg
Висина на возач120cm-200cm
Години на возач 16-50
Работна темпреатура – од – 10 до 40°C
Температура на чување – од -20 до 45°C
IP-ratingIP54
Време на полнење8-9 часа

Спецификација на батерија

Тип на батеријаLithium ion батерија
Модел на батеријаNED1004-K
Оценет капацитет12400mAh/446Wh
Оценета волтажа37 VDC
Максимално полнење42 VDC
Температура на полнење0℃~+40℃
Распон на трошење -20℃~+50℃
Тежина3 kg
Век на траење – 500 циклуси на полнење со моќност што се одржува погоре од 70%

Спецификација на адаптер

Output моќност71W
Input моментален2A MAX
Output моментален1.7A
Input волтажа100-240VAC 50/60Hz
Output волтажа42V
DC кабел должина2m
DC кабел тип на порта Φ 8.0*1.6mm

Пакетот содржи

Mi Електричен скутер Про 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition x1

Адаптер x1

Шестоаголен клуч x1

Продолжен адаптер за млазницата x1

Завртки x5

Гуми x1

Упатство за употреба

Поважни информации

Спецификации

Затвори