MI Електричен скутер 3 – over.

 

 

 

 

 

 

MI Електричен скутер 3

Уживајте во возењето!

Патувајте до 30 километри

Штеди електрична енергија

25км/h

Максимална брзина

Максимална моќност 600W

Силен мотор!

Нови задни двојни дискови за кочење

Постабилен и посигурен

3 чекори за склопување

Брзо се склопува и зафаќа помалку простор

Алуминиумско тело

Лесен и цврст

Посилен со максимална моќност од 600 W

Скутерот може да достигне максимална брзина од 25 км / ч и има капацитет за искачување од 16%. Се движи напред само со притисок на педалот за гас.

30 километри, екстра долго возење

Системот за обновување на кинетичката енергија (KERS) може да ја обнови кинетичката енергија од сопирањето и да го претвори во употреблива електрична енергија за понатамошно подобрување на патничкиот опсег. Слободно крстарете низ широки улици и тесни ленти, уживајќи во прекрасната глетка на патот.

Тристрана рефлекторска заштита

3 чекори на склопување

Затвори