MI Електричен скутер 3 – spec.

Основни спецификации

Број на модел на производ – DDHBC16NEB.
Макс. Брзина – 25km / h (максимална брзина за секој режим: пешачки режим: 5km / h; d: 20km / h; s: 25km / h)
Опсег – 30km.
Тежина – 13.2kg.
Изградливост – 16%
Сопирање – EAB + задна сопирачка со двојна рампа
Номинална моќност – 300W.
Макс. Моќност – 600W.
Гуми – 8.5 “Предни и задни пневматски гуми
Контролор – 29V ± 0,5V.
Контролор 2-  17а ± 0.5A.
Тип на мотор – BROSTLES DC мотор
Макс. тежина – 100kg.
Макс висина – 120cm-200cm.
Возраст на возачот – од 18-50.
Температура на работа – од -10 ° C ~ 40 ° C
Температура на складирање – -20 ° C ~ 45 ° C
IP-рејтинг – IP54.
Време на полнење – 5,5 часа

Спецификации на батеријата

Литиум-јонска батерија
Батерија модел -Ne1003-H.
Номинален капацитет – 7650mah / 275wh.
Номинален напон – 36Vdc.
Максимално полнење -42Vdc.
Полнење на температурира -0 ° C ~ + 40 ° C
Празнење температурира – -20 ° C ~ + 50 ° C
Тежина на батеријата -1.6kg.
Животен циклус –  минимум 500 циклуси на полнење со над 70%

Спецификации на полначот

Излезна моќност -71W.
Влезна струја -2а Макс
Излез струја – 1.7A.
Влезен напон – 100-240vac.
Макс излезен напон – 42Vdc.
Должина на кабелот DC – 2м.
ДК кабелска порта тип – Прилагодено φ8.0 x 1.6mm

Пакетот содржи

Ми електричен скутер 3 x 1
Адаптер за напојување x 1
T-Share Allen Wrench x 1
Продолжен адаптер за млазницата x 1
Завртки x 5.
Гума x 1.
Упатство за користење
Поважни информации
Спецификации

Затвори