Mi Electric Kettle – overview

Mi Electric Kettle

304 обвивки од не’рѓосувачки челик.
Капацитет од 1,5 L.  Дијаметар од 13 см.

Капацитет од 1,5 L

Таквиот капацитет на котелот ќе ви овозможи брзо и погодно да зовриете вода за чај, но исто така може да загреете вода и за полно тенџере со вода за тестенини.

Експресно зовривање на водата

1500 W моќност на греење ви овозможува брзо да зовриете полн котел со вода. Функцијата за автоматско исклучување осигурува дека котелот никогаш нема да зоврие премногу долго.

Безбеден дизајн. Внатрешноста изработена од не'рѓосувачки челик.

Сите внатрешни елементи и другите компоненти се изработени во согласност со стандардот GB4806, од високо-квалитетен нерѓосувачки челик 304. Структурата е униформа, така што ниту еден пластичен дел не доаѓа во контакт со топла вода. Нерѓосувачкиот челик се карактеризира со висока безбедност и е широко користен во медицинската и прехранбената индустрија и е исклучително отпорен на корозија.

Висококвалитетен термостат. Прецизен британски STRIX.

Во споредба со обичниот термостат за вода електричниот котел користи британски термостат со вграден STRIX сензор, кој обезбедува прецизна контрола на температурата и зголемена издржливост до 10.000 употреби.

Затвори