Модел: RMMNT27NF

Напојување: 12V, 2A

Номинална моќност: *24W максимум

Големина на екран: 27 инчи

Големина на приказ (дијагонала): 685,98 мм

Осветленост: 300cd/m² (TYP)

Контраст: 1000: 1 (TYP)

Динамичен контраст: 1000000: 1

Број на бои: 16,7 милиони

Сооднос на аспект: 16: 9

Време на одговор: 6ms (GTG)

Максимална резолуција: 1920 × 1080

Препорачана резолуција: 1920 × 1080

Максимална стапка на освежување: 75Hz

Препорачана стапка на освежување: 60Hz

Димензии: 613,2 (Л) × 205,3 (Ш) × 476,0 (В) мм

Нето маса: 4,3 кг

Работна температура: 0 – 40 ℃

Работна влажност: 20% -80% RH

*Номиналната моќност не ја вклучува моќноста на адаптерот.

Затвори