Mi Часовник – Ремен (3 pack) – spec.

Основни спецификации

Материјал на спојката – Нерѓосувачки челик

Материјал на ременот – TPU

Вкупна должина – 252 mm (вклучувајќи го и телото)

Прилагодливост – 130 ~ 220 мм

Содржина на пакетот

Гледајте ремен × 3
Гарантни инструкции × 1

Затвори