Mi Часовник

Шест спортски стилски надградби

8 Причини да го купите

1.39-инчен 326 ppi екран со висока резолуција

Секогаш поддржан на екранот

32g лесен дизајн

                                                                           3 бои на куќиште / 3  бои на ремче

Повеќе од 100 различни дисплеј верзии

Поддржува и во живо и custome верзии

12nm GPS чип

                                                                          4 режими за позиција во реално врме

Мерење на ниво на сатурација

Тестирај во секое време и секое место 

16-дневна батерија со долг рок на тарење

50 часа работи со активен GPS

117 спортски мода*

Firstbeat алгоритам

24-часовно мониторирање на срце

Sleep монитор /Стерс монитор/Дневна енергија

1.39-инчна 326 ppi висока резолуција. Внимава на вашето здравје

Шест нови бои за каишот и три за куќиштето. Часовник со различен, секогаш променлив изглед
Повеќе од 100 избрани лица. Зачинете го животот со многу различни изгледи
Високо развиен GPS чип со четири мода. Го снима вашето движење
Затвори