Mi Часовник Lite Strap – spec.

Основни спецификации

Име на производот – Mi Ремен за часовник LITE
Компатибилни модели – Mi часовник LITE
Материјал материјал – TPU + PC.

Пакетот содржи

1 x Mi Ремен за часовник LITE

1 x Упатство за користење

Затвори