Mi Часовник Lite

Биди паметен, биди фит

1000+ прилагодени комбинации. Нов изглед кога сакате

Mi Watch Lite не е само паметен часовник, тој има своја единствена препознатливост.
Постојат три опции на бои за часовникот, пет опции на бои за ременот,
над 120 тематски часовници  * за да го задоволите вашиот стил што постојано се менува.

Поддржува внатрешно и со надворешно вежбање Тој е Ваш личен тренер

1.4" TFT колор екран на допир

Поддржува автоматско осветлување. Се што треба да знаете на еден екран.

11 мода за вежбање. 5 ATM отпорност од вода до 50m

Затвори