Mi Безжични слушалки 2С – spec.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Модел
 • TWSEJ07WM
Тип на производ
 • Безжични слушалки
Тип на слушалки
 • Интратекална
Компатибилност
 • Андроид
 • iOS
Функции
 • Контрола на допир
 • Автоматско вклучување и спојување
 • Можност за користење на една слушалка
 • Поддршка на технологијата AAC
Комуникација
 • Bluetooth 5.0
 • Bluetooth LHDC
Протоколи
 • BLE / HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Опсег
 • до 10 м
Конектори
 • УСБ-тип Ц.
Вграден микрофон
 • Да, двојник
Импеданса
 • 32 Ω
Траење на батеријата
 • до 5 ч
 • до 24 часа (со футрола за полнење)
Време на полнење
 • до 1 час
Боја
 • Бело
Тежина
 • 4,5 g (слушалка)
 • 52 g (комплет)
Дополнителни информации
 • Висококвалитетен звук
 • Преносен и безжичен дизајн
 • Безбедно и удобно вклопување
Содржина на пакетот
 • Слушалки
 • Пакување за полнење
 • USB кабел Type-C
 • Упатство за користење
Затвори