Mi Автомобилска Камера 1S – spec.

Mi Автомобилска Камера 1S

Основни спецификации

Димензии на продуктот – 87.5 x 53 x 18mm

Инпут –  5V/1.5A

Капацитет на батерија – 470mAh

Тип на батерија – Lithium-ion polymer батерија

Полнење – Преку запалката за цигари во автомобилот

Сензор за светлина  – Sony IMX307

Други сензори – Аксцелерометар

Камера –  FOV 140°, f/1.8 отвор,
6-стаклени леќи

Резолуција – 1080p

Безжична конекција – Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Оперативна температура – -10℃ – 60℃

Поддржува -Поддржува  Android 4.4 и
iOS 8.0 и повеќе

Капацитет – MicroSD картичка од 10 класа 10 па нагоре

Стандард – Q31 / 0118000147C001 – 2018

Пакетот соддржи

Затвори