Mi Автомобилска Камера 1S – over.

Mi Автомобилска Камера 1С

Извонредна слика за ноќно време | Сензор за слика Sony IMX307 | 3Д поништувач на бучава | голем IPS дисплеј

1080p STARVIS ноќна визија

Зад објективот со бленда f / 1.8 на Mi Автомобилската Камера 1S стои Sony IMX307. STARVIS * сензорот за ноќно гледање овозможува извонредно снимање при слаба светлина. Камерата има и поглед со широк агол од 140 °, дозволувајќи му да снима рекордни три ленти сообраќај одеднаш.

Подобрен чип SigmaStar

Чипот SigmaStar користи технологија за обработка на слика со HD резолуција (1080p). Секоја секунда од твоето сликање ќе биде извонредно јасно и прецизно

Метод на вмрежување во автомобилот

Затвори