Mi Автоматски Диспанзер за Сапун

Најнапредниот начин на миење раце

Безконтактно и хигиенско
За да го заштитите здравјето на вашето семејство, започнете со нов начин на миење раце. Само испружете ја раката не поблиску од 60-90mm и за 0,25 секунди ќе добиете пена на вашата дланка

Многу респонзивно - 0,25 секунди

Автоматски преку инфраред сензори ја детектира вашата дланка и ви испушта пена

Контролирана количина на пена за ефикасна употреба

Може да ја користите до 375 пати. Густата пена ги достигнува фините пори и ефикасно ги чисти вашите раце

Тивок и енергетски ефикасен мотор

Mикро моторот со висока ефикасност работи тивко и неговата гумена структура за амортизација овозможува пенење на течниот сапун

Природна есенција од растенијата за нежна нега на кожата

Балансирана PH вредност блиска до таа на кожата. Природни состојки кои не предизвикуваат несакани ефекти

Oсвежителен и долготраен мирис

Mирисот е произведен од природни есенцијални состојки на растителна основа и ги одржува рацете свежи и миризливи

Се вклопува во вашиот дом

Елегантен со премиум дизајн. Одлично за бањата и кујната.
*сапунот не е во пакувањето
Затвори