Mi Air Purifier 3C – overview

Mi Air Purifier 3C

Дишете слободно со ефикасниот прочистувач на воздух

Ефикасното трослојно јадро со вграден True HEPA филтер може да постигне PM CADR до 320 m³ / h и, заедно со системот за циркулација на воздушниот канал 360 ° °, се прочистува со голема брзина за долго траен прочистен воздух.

Здравјето на вашето семејство е под влијание на ПМ2,5, бактерии, вируси и полен во воздухот, штетни гасови од мебел како формалдехид и супстанции, вклучувајќи коса и прашина.

Воздухот што го дишете е исполнет со скриени опасности

Циркулација од 360° за прочистување со голема брзина што обезбедува свеж воздух за дишење во еден момент

Тродимензионалниот циркулационен систем 360° е во состојба целосно да го прочисти воздухот со брзина од 106m² на час за да обезбеди свеж воздух за дишење во еден момент.

Проверете го квалитетот на воздухот со дигитален LED дисплеј

Надградениот дигитален LED дисплеј покажува прецизни информации во реално време за вредностите PM2,5, Wi-Fi и режимот на работа. Трибоен светлосен прстен може да се користи како голема референца за квалитетот на воздухот во затворените простории, обезбедувајќи јасна слика за квалитетот на воздухот што го дишете.

Прилагодлива осветленост на екранот

Можете рачно да изберете еден од трите режими на осветленост на екранот - ултра светло, слабо осветлување и секогаш вклучено - за да одговараат најдобро на вашата околина, за чисто гледање во текот на денот и дисплеј за ноќно време без нарушувања .

Чувствително следење, автоматско прилагодување на брзината
Овозможува ефикасен свеж воздух

Ласерските сензори овозможуваат моментално и прецизно отчитување на квалитетот на воздухот во затворените простории.
Користете „Автоматски режим“ за автоматско прилагодување на брзината на прочистување засновано врз моменталниот квалитет на воздухот за ефикаснa заштеда на енергија за прочистување на воздухот.

Го прочистува вашиот воздух со основна површина помала А4 формат

Со основна површина од само 576 cm2 (А4 формат - 623,7 cm2), Mi Air Purifier 3C заштедува простор и може да се постави насекаде.

Тивок како глушец, без нарушувања на вашиот сон

Дури и лесните спијачи нема да бидат вознемирени од овој ултра тивок прочистувач.

Заштедува енергија.
Потрошувачка на енергија од 0,7kWh * за 24 часа

29W високо-ефикасен DC мотор без четки со мала потрошувачка на енергија за деноноќно прочистување на воздухот.

Филтерот може лесно да се менува

Заменете го филтерот во три брзи и едноставни чекори.
Се препорачува да го заменувате филтерот на секои 6 до 12 месеци.

Минималистичкиот, бел дизајн е совршен за секоја просторија

Затвори