Модел. PB200SZM

Тип на батерија: Lithium-ion polymer 

Моќност на батеријата: 74 Wh 3.7V 20000 mAh

Капацитет: 12000 mAh(5V/4A)

Влезна порта: Type-C

Излезна порта: USB-A/Type-C

Влезни параметри: 5V⎓3A 9V⎓3A 12V⎓3A 15V⎓3A 20V⎓2.25A

Излезни параметри: 50W MAXUSB-A (single port)5V⎓3A 9V⎓2.23A 12V⎓1.67A 10V⎓2.25AUSB-A (two ports)5V⎓3AType-C5V⎓3A 9V⎓3A 10V⎓5A 12V⎓3A 15V⎓3A 20V⎓2A

Работна температура: 5°C to 35°C

Затвори