Mi 4K ласерски проектор 150″ over

Mi 4K ласерски проектор 150"

Mасивен екран за вашиот дом

4K слика

Масивен екран од 150"

Ултра-кратко фрлање

ALPD® 3.0

Реална и остра слика

Звучници со бас-рефлекс

Паметно ладење

Android TV 9.0

ALPD® 3.0 технологија за прикажување за точна репродукција на боите

Со целата нова технологија за приказ на фосфор на ALPD® 3.0 на Апротроник, пропорцијата на односот на црвено светло е дури 16-18%. 
Светла и остра слика непосредно пред вашите очи. Се прилагодува на Меѓународната унија за телекомуникации Рек. 709 стандардна, 
широка дистрибуција на палета на бои за побогати бои и пореална репродукција

Масивна слика од 80–150 " ваш сопствен приватен театар во вашиот дом

Двоен целосен опсег + двоен аудио систем со висока фреквенција

Непобедлив оригинален звук

Гласовни команди за AI, Android TV 9.0 и „Помошникот на Google“

Широка конфигурација на врвен интерфејс

Паметен вентилатор, контрола на температурата во реално време

Следење на температурата на ниво на системот и автоматско прилагодување на моќноста на вентилаторот за тивко работење дури и во светлосен режим. Секој модул е ​​дизајниран со посветен проток на воздух за да се оптимизира протокот на воздух помеѓу модулите, брзо и ефикасно исфрлање на топлината за ефикасно продолжување на животниот век на целата машина.

Затвори