Домашна безбедносна камера Mi 360 ° 2K Pro

2K супер јасен квалитет на сликата

3 милиони пиксели | 360 ° панорама | Целосна боја при слаба осветленост | Откривање на човечки движења

Надградени функции

Физички штит

Намалување на бучавата со двоен микрофон

Двоен опсег Wi-Fi

Bluetooth портал

Надградени 3 милиони пиксели за уште појасен дисплеј

i 360 ° Домашна безбедносна камера 2K Pro Ново ажурирана 3 милиони пиксели, резолуција до 2304 × 1296, за јасност во секоја рамка. * Стандардна HD резолуција: 1920 × 1080 = 1080 p (2 милиони пиксели); Надградена HD резолуција: 2304 × 1296 = 1296 стр (3 милиони пиксели)

Подобрен инфрацрвен ноќен вид за јасни слики дури и при слаба осветленост

Инфрацрвената светлина од 940 nm без видлив црвен сјај ве остава вас и вашето семејство да спиеме непречено; се одликува со сензор за слика со голема чувствителност и прикажува видео во боја при слаба осветленост

Домашна безбедносна камера Mi 360 ° 2K Pro

Намалување на бучавата со двоен микрофон за појасно двонасочно говорно повикување

Намалување на бучавата со двоен микрофон за појасно двонасочно говорно повикување

360 ° панорама за навалување и зумирање за целосен мониторинг без слепи точки

Се одликува со мотор со двојно-осно пан-навалување-зумирање, со хоризонтален агол на гледање од 360 ° и вертикален агол од 118 ° Контрола на апликацијата Mi Home и сликање панорама, за да може да видите сè.

Двојна опсег Wi-Fi врска, без застој

Поддржува дво-опсежни Wi-Fi конекции од 2,4 GHz / 5 GHz, ги намалува пречките во сигналот, ја подобрува брзината на пренос и обезбедува постабилна врска без застој.

Вградениот портал Bluetooth овозможува паметни врски

Беспрекорно прегледување што заштедува простор за складирање

Технологијата за кодирање видео со нова генерација H.265 овозможува непречено гледање без промена на мрежните услови, заштедува ширина на опсег и обезбедува јасна и детална слика. Видеата H.265 бараат само 50% од просторот за складирање потребен за традиционалните H.264 видеа со ист пиксел и стапка на податоци, така да заштедите половина од просторот за складирање.

Три начини на складирање за зголемена безбедност

Поддржува три методи за складирање, локална Micro SD картичка, NAS уреди и облак, за да можете да направите резервна копија на податоците со мир на умот.

Затвори