Mi 23.8” Desktop монитор 1C spec

Модел на производRMMNT238NF
Номинална моќност24W максимум
Видлива површина (дијагонала)60,5 см
Осветленост250cd / m² (TYP)
Боја16,7 милиони
Стапка на освежување60Hz
Време на одговор6ms (GTG)
Препорачана
резолуција
1920 * 1080
Димензии на производот539,2 (Д) * 181,2
(Ш) * 419,5 (В) мм
Тежина2,7 кг
Внесување на напојување12V-2A
Големина на екранот23,8 “
Точка на точки0,275 * 0,275 мм
Однос на контраст1000: 1 (TYP)
Однос на аспект16: 9
Максимална резолуција1920 * 1080 година
Работна влажност10% –90% RH
Работна температура0 ℃ –400
Атмосферски притисок86-106kPa

Сертификација за слабо сино светло на TUV

Содржина на пакетот

Затвори