Спецификации

Име на производот – Mi 20W полнач (тип-C)
Модел – АД201
Влез – 100-240V ~ 50 / 60hz 0.5a
Излезна порта – USB-C.
Излез – 5V / 3A, 9V / 2.22A, 12V / 1.67A, 20W MAX излез
Димензии – 30 x 22,5 x 43mm

Пакетот содржи

Полнач x 1, Упатство за корисникот x 1, Гарантен лист x 1

Затвори