Mi 16-во-1 рачен штрафцигер – over.

Mi 16-во-1 рачен шрафцигер

Ефикасен, пренослив и заштедува труд и време

45

Горни додатоци за шрафење

16

Различни битови за шрафцигер 

S2

Челична легура

20 Nm

Висок вртежен момент со 3 подесувања.

Подобрена работна ефикасност. Шрафцигерот ви овозможува постојано да ротирате во една насока, без често да го менувате вашиот стисок. Способни за доставување вртежен момент до 20 N⋅m *, Шрафцигерот е робусен и издржлив.

45 забци за висока прецизност

Вклучува 45 алуминиумски забци за поефикасно и попрецизно работење.

Магнетенот контејнер за складирање го олеснува вадењето и враќањето на битови

Затвори