Ултра висока резолуција

Откријте свет богат со детали

Погледнете ја магијата

Најновиот материјал за емитување на светлина Е4, со подобро позиционирање на пиксели, поголема осветленост и подобар квалитет на сликата, го прави пријатен за окото. Со HDR10 +, можете да уживате во чисто и освежувачко искуство на екранот.

Затвори