5G брзина

159гр - Светлина

6,81 мм - Тенок

Супер тенок дизајн, извонредна изработка

Модул за блиска рамна камера

Закривен страничен сензор за отпечатоци

Тенки рамки од 1,88 мм

6,55 "AMOLED DotDisplay

Затвори