Со секоја сметка над 5000 денари

Добивате 2 СИМ картички со Lyca Mega пакет

Понудата важи со купување на продуктите на Mi Xiaomi, Amazfit, TCL или OnePlus во продавниците на Mi-store со локација во ГТЦ, онлајн продавницата www.mi-store.mk или онлајн продавницата на HiCom www.hi.mk

Понудата важи со купување на продуктите на Mi Xiaomi, Amazfit, TCL или OnePlus во продавниците на Mi-store со локација во ГТЦ, онлајн продавницата www.mi-store.mk или онлајн продавницата на HiCom www.hi.mk