IMILAB EC3 Надворешна Безбедносна Камера – over.

 

 

 

Гледајте јасни детали во 3K HDR

IMILAB EC3 снима пошироки сцени со ротирачко видно поле од 270 ° во 3K HDR.

 

 

Нема повеќе лажни аларми

Со напредно откривање на човечки вештачки способности, веднаш ќе знаете кога ќе се открие движење од луѓе – не од животни или предмети. IMILAB EC3 побрзо ги забележува потенцијалните натрапници додека ги намалува лажните аларми.

 

 

7 дена бесплатен cloud storage

Започнете да го користите вашиот IMILAB со БЕСПЛАТНО 7-дневно складирање на податоците. Неговата енкрипција на ниво на банка обезбедува вашите податоци да се чуваат безбедни. Алтернативно, можете да чувате локално со SD-картичка до 64G.

Двонасочно аудио во реално време

IP66 Водоотпорна

Паметен алларм

Напредно ноќно гледање

Вградено Wi-Fi

3MP Висока резолуција

Затвори