IMILAB EC3 Надворешна Безбедносна Камера – spec.

Спецификации

Модел: CMSXJ25A
Димензија: 224✖️112✖️114mm
Тежина: 777g
Видео код: H.265
Влез на напојување: 12V-1A
Поврзување WiFi : 2,4GHz
Батерија: нема
Резолуција: 3MP (2304 * 1296)
Бленда: F1.6
Видно поле: 270 ° хоризонтално 47,5 вертикално
Леќа: 110 °
IP рејтинг: IP66
Ноќна визија: 10 * 940nm инфрацрвена ЛЕР
Температура на работа: -20 ° –60 °
Дополнителен простор за складирање: Micro SD

Затвори