Хепа Филтер за Mi Vacuum Cleaner Light (2-pack) – спец.

Технички карактеристики

 
Боја – Сива

Тип на производ – Филтер кертриџ
 
Наменет за – Mi Vacuum Cleaner Light
 
Тип на филтер – ХЕПА филтер (филтер за честички со висока ефикасност)
 
Содржина – 2 заменливи филтри


Затвори