Филтер за Ми Прочистувач Про Х – spec.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Модел
  • Прочистувач на воздух Mi Pro Pro H
Ефикасност на чистење
  • 100% – големи честички
  • 99,99% – честички до 2,5 μm, бактерии, тешки метали и органски материи
  • 99,97% – честички до 0,3 μm
  • 99,9% – ефикасност на филтрирање на вируси и бактерии
Препорачана површина
  • 42 – 72 м²
Дополнителни информации
  • Погоден за отстранување на формалдехид, штетни честички ПМ2,5 и специфични мириси од воздухот
  • Трислојна структура со активен филтер за јаглерод
  • Брза и лесна инсталација
Затвори