Платнен екран Mi 100” over

Ултра тесна рамка од 8 мм

Без кабелски врски

8-слоен функционален оптички филм

≥85% амбиентална оклузија Го ослободува потенцијалот на вашиот ласерски проектор за ласерски дисплеј со квалитет на кино

Оптичката технологија на Френел леќа активно ја насочува инцидентната светлина од проекторот, ефикасно блокирајќи ја амбиенталната светлина од сите страни на екранот и обезбедувајќи точна рефлексија на ласерски проектор. Јасен, живописен квалитет на слика, дури и под флуоресцентно и амбиентално осветлување. (Производите за ласерски проектори се продаваат одделно)

Масивен екран за крајно уживање

100-инчен екран  за масивен дисплеј кој инспирира стравопочит (производи за ласерски проектори кои се продаваат одделно)

Ги штити очите со технологија на дифузно рефлексија

Надворешниот слој на панелот штити од гребење и лесно се чисти и управува.Алуминиумската рамка е опкружена со пластична ПВЦ рамка, обезбедувајќи заштита за целото семејство.

Затвори