Дополнителна Батерија за MI Безжична Правосмукалка – spec.

Технички податоци

Боја
Белa
Модел
MJSCXCQPTDC
Тип на производ
Батерија
НАМЕНЕТ ЗА
Mi рачна правосмукалка G9
Mi рачна правосмукалка G10
Капацитет на батеријата
3000 mAh
Боја
Бело
Содржина на пакетот
Батерија
Торба
База
Затвори