Четка за роботска правосмукалка Xiaomi

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Практична главна четка за роботската правосмукалка Xiaomi
 • Најлонска четка, нема да ги гребе подот и мебелот
 • Уникатен цилиндричен дизајн
 • ABS материјал, издржлив при употреба
 • Овозможува лесно чистење на површините
 • Дизајниран за Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 1C, 2 Pro+, 2 и 2 Ultra

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Материјал: ABS
 • Боја: портокалова
 • Тип на четка: Најлон
 • Тип на додаток: Главна четка
 • Компатибилност: Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 1C, 2 Pro+, 2 и 2 Ultra

ШТО СЕ ВО КУТИЈАТА:

 • Четка за роботска правосмукалка Xiaomi x1
Затвори