Спецификации

Големина на главата: M

54-58см (Европа)
Тежина: 370g.
Големина на пакетот: 275 * 214 * 159mm


Големина на главата: L

57-61см (Европа)
Тежина: 380g.
Големина на пакетот: 282 * 224 * 160mm
Бои: црна, сина, бела

Стандарди: CE \ EN1078 \ FCC \ CPSC1203

Карактеристики

1. Автоматско вклучување на сензорот

2. Предупредувачко светло за сопирање

3. Магнетно USB полнење

4. IPX4 водоотпорна оценка

5. Автоматско исклучување

6. Времетраење на батеријата 48Hour

Livall апликација

1. Детекција на пад / Притиснете  “SOS” АЛАРМ

Затвори