Безжична дупчалка Xiaomi 12V Max – spec.

* Не е погодна за употреба во бетон

 
* Максималната грешка во вртежниот момент е ± 5 Nm поради употребениот уред за мерење.
 
Метод на тестирање на вртежниот момент: со целосно наполнета батерија, копчето за избор на функција се притиска за да влезе во режим на навртување. Потоа се користи тестер на вртежен момент за тестирање на вртежниот момент на заклучениот ротор на ниво 30.* Толеранцијата на брзина без оптоварување е приближно 10%. Метод на тестирање на брзина: Целосно наполнетиот уред работи 2 минути без оптоварување, а брзината без оптоварување потоа се тестира со тестер за брзина.* Метод на тестирање на навртување: со целосно наполнет уред, менувачот се прилагодува на мала брзина (режим на навртување). Во рачниот режим „М“, вртежниот момент на опашката се прилагодува на 10, а завртката за самопреслушување M4 x 25 mm се навртува во боровата плоча додека не се потроши батеријата.*Метод на тестирање за дупчење на челична плоча: со целосно наполнет уред, менувачот се прилагодува на поставката за голема брзина (режим на дупчење). Во режимот М, вртежниот момент на опашката се прилагодува на 30 и се дупчат дупка во челична плоча со дебелина од 6 mm со дупчалка за вртење од 6 mm.*Метод на тестирање за дупчење на дрвена табла: со целосно наполнет уред, менувачот се прилагодува на поставката за голема брзина (режим на дупчење). Во режимот М, вртежниот момент на опашката е прилагоден на 30 и дупка длабока 40 мм се дупчат во табла од бел бор со дрво од 7 мм.*Целиот извештај од тестот за усогласеност на единицата беше издаден од Waltek Services Test Group Ltd. во Фошан; Тест извештај бр.: WTF21F3015226G.*Целиот извештај од тестот ROHS на единицата беше издаден од EMTEK (Dongguan) Technology Co., Ltd.; Тест извештај бр.: ED201110010C.*Извештајот за тестот за EMC беше издаден од EMTEK (Shenzhen) Co., Ltd.; Извештај за тест бр.: ES201110017E.*Извештајот од тестот за доверливост на животната средина е издаден од Intertek Shenzhen Ltd.; Извештај за тест бр.: SZHH01513728.*Извештајот за тестирање на батеријата е издаден од Precise Testing & Certification (Guangdong) Co., Ltd.; Тест извештај бр.: PTC20110204401S-GB01.Извештајот за тестирање на шрафцигерот беше издаден од Националната станица за надгледување и тестирање на квалитетот на хардверот на алатките за лесна индустрија, Шангај. Извештај за тест бр.: G20201629F. Цврстината варира за ±2HRC.* Достапни се два дизајни на продолжени шипки и ќе бидат испорачани по случаен избор.* Тестот за водоотпорна ткаенина беше спроведен од Center Testing International Co., Ltd. и е водоотпорен до класа 4-5; Извештај за тест бр.: A2210085110101C.30 N·mБезбедносен торксT9H/T10H/T15H/T20H/T25HНоминален напон12 V⎓ХексH3/H4/H5/H6Брзина на дупчење без оптоварување0–1400 вртежи во минута (брзина на електрична дупчење)0–370 вртежи во минута (брзина на навртување)Со дупчињаSL4/SL6Y битY1Спецификации за полнење5V⎓3A; 9V⎓1,5AТри-крила2.3Време на полнење120-180 минПлоштадS0/S1Тип на дупчалкаМетална дупчалка за виткање 3/4/5/6Дупчалка за дрво 4/5/6/7У малкуU2.6Продолжена  прачка – 60 мм
 
Содржина на пакетот
 
Електрична дупчалка x1
Торбичка за складирање x1
Адаптер x1
Кабел за полнење x1
Контејнер за складирање битови x1
Дупчалка x8
Битови за одвртување x24
Продолжна шипка x1
Упатство за употреба x1
Затвори