Amazfit T-Rex Про Часовник – over.

Amazfit T-Rex Pro

Голема издржливост

70 степени издржливост на топлина

-40 степени издржливост на ладно

240h степени отпорност на влажност

Цврстина одвнатре

ВАШ ПАРТНЕР ВО ИСТРАЖУВАЊЕТО

 системи за навигација нудат брзо позиционирање со висок степен на точност

Безбедно искачете се со мерење на сатурација на крв-кислород

Следење на срцевиот ритам

Следење на квалитетот на спиењето

Затвори