Amazfit Паметна Вага – Карактеристики

Холистички здравствени податоци на вашите нозе

Точност на високо мерење | 16 метрики на здравјето на телото | Wi-Fi + Bluetooth конекција Откривање на отчукувањата на срцето | Ексклузивен дизајн

Како процент на телесни масти Влијае на фитнесот на вашето тело.

Паметната скала Amazfit ви овозможува да го измерите односот на телесните масти во секое време, така што ќе можете да ги изберете вистинските вежби за согорување на маснотиите за вашето тело.

Точност на високо мерење до Откријте ситни промени во телесната тежина

Паметната скала Amazfit е опремена со високо-прецизен сензор во форма на Г, што е доволно чувствителен за да открие мали промени во тежината до 50 грама. Ова значи дека вагата може да ја покаже промената на вашата тежина дури и ако пиете само чаша вода.

Клучни метрика за здравјето на телото.
Со својот чип за прецизна обработка на податоци, скалата обезбедува метрики за 16 индикатори за здравјето на телото засновани на основните информации што ги внесувате, што ви помага лесно да ја разберете целокупната физичка состојба.

Синхронизација на податоците.

Паметната скала Amazfit поддржува и Wi-Fi и Bluetooth конекции. Сите измерени здравствени податоци се синхронизираат поповолно и поефикасно со вашиот мобилен телефон и облакот за да можете да ги проверите во секое време, на кое било место.

Повеќе сметки за Членовите на вашето семејство.

Паметната скала Amazfit поддржува 10 сметки, од кои секоја може да ја користат најмногу 12 членови на семејството. Скалата може да идентификува 6 членови на семејството што ја делат истата сметка за да се олесни користењето. Исто така, обезбедува режим на гости и ги брише податоците за гостите подоцна.

Затвори