Каде стилот се среќава со здравјето

Тенок и лесен дизајн без рамки HD Секогаш вклучен AMOLED дисплеј Сеопфатно следење на здравјето и фитнесот Долг век на траење на батеријата

Стакло од раб до раб - Тенок и елегантен.

Дизајнот без граници користи извонредно изработено закривено стакло, кое трепери како парче кристален жад, за да создаде силно и интегрирано визуелно искуство. Прекрасните и динамични кривини на каросеријата од легура на алуминиум овозможуваат удобно и лесно чувство на носливост, а часовникот вклучува и вакумски премаз на стаклената површина за да обезбеди екран отпорен на гребење и абење.

Боја и јасност

Екранот од 1,65 инчи HD AMOLED споредливост е со најновите паметни телефони. Густината на пикселите од 341ppi го прави дисплејот јасен и реален, со живописни бои кои обезбедуваат непречена читливост и го чуваат часовникот толку извонреден за гледање како кога првпат ќе ги спуштите очите.

Разновидност на бои

Одберете ги трите достапни бои и направете го часовникот ваш разноврсен и модерен придружник, без оглед дали се облекувате за некоја пригода или одите во теретана.

section-4-p1

Изберете од широк спектар на персонализирани лица на часовник за да бидете секогаш во стил.

Мерење на сатурација на кислородод во крвта SpO2. Ваш личен чувар на здравјето.

Целодневен мониторинг на срцевиот ритам. Предупредувања за абнормалност за дополнителна безбедност.

Следење на квалитетот на спиењето за оптимални перформанси. Анализирајте ги сцените на спиење и дремките.

Часовникот препознава и дневни дремки во текот на 20 минути со цел да се запишат поцелосни информации за спиењето.

Интелигентна гласовна помош

Можете да извршувате говорни операции на вашиот часовник без пристап до Интернет со функцијата за офлајн гласовна контрола – вклучително вклучување режими на спортување или отворање на функцијата за следење на срцевиот ритам.

Amazfit GTS 2 вклучува и звучник за да ви дозволува да одговарате на повици на вашиот часовник преку Bluetooth кога е незгодно да го подигнете вашиот мобилен телефон.

Вградени спортски режими. Паметно препознавање на спортски режими.

Часовникот располага со 90 вградени спортски режими, што му овозможува да ги покрие потребите на повеќето спортски ентузијасти. Откако ќе завршите со вежбање, системот генерира и извештај за анализа, помагајќи ви да продолжите да го подобрувате планот за вежбање. Интелигентното препознавање на спортските режими исто така ја елиминира потребата за рачно избирање на спортски режими, така што часовникот е секогаш подготвен за акција.

Ве придружува дури и под вода

Благодарение на професионалната хидроизолација што нуди заштита до длабочина од 50 метри, часовникот е на исто ниво со традиционалните високи часовници и може да се носи безгрижно за секојдневна употреба или при пливање.
Затвори