Мини големина, максимална моќност

Ултра-тенок и лесен дизајн | секогаш вклучен AMOLED-екран |
Мерење на заситеност на кислород со кислород I 70+ режими на спорт

Траење на батеријата 14 дена

Целосно оптимизиран систем за управување со батеријата овозможува до 14 дена траење на батеријата за Amazfit GTS 2 мини. Ослободете се од вознемиреноста што ја носи постојаното полнење и продолжете да тече енергијата. Батеријата од 220 mAh е подготвена да ве напојува со активност до две недели.
Затвори