Amazfit GTS 2 Карактеристики

Боја и јасност

Amazfit GTS 2 се одликува со AMOLED екран кој е меѓу најдобрите во светот.
Густина од 341 ppi, даваат јасна, прецизна слика со живи бои на екранот, кои овозможуваат непречено читање на екранот.

Стакло од работ до работ. Тенок и елегантен.

Часовникот вклучува и карбонски (oDLC) облик на дијамант за да обезбеди екран отпорен на гребење и отпорен на абење што значително го подобрува квалитетот и животниот век на стаклото.

Разновидност на бои

Одберете ги трите достапни бои и направете го часовникот ваш разноврсен и модерен придружник, без оглед дали се облекувате за некоја пригода или одите во теретана.

  • Desert gold
  • Urban Grey
  • Midnight black

 

Персонализирани лица на часовникот

Мерење на сатурација на кислород во крвта. Ваш личен чувар на здравјето SpO2

Целодневен мониторинг на срцевиот ритам

Систем за проценка на здравјето

Следење на квалитетот на спиењето

Следете ги нивоата на стрес

Разговарајте преку вашиот часовник

90 Вградени режими на спортување

Паметно препознавање на спортски режими

Ве придружува дури и под вода

Траење на батеријата од 7 дена

Потенок, полесен и со подолго траење на батеријата. Новиот Amazfit GTS 2 е опремен со
голема батерија од 246mAh што може да трае 7 дена со нормална употреба, и секогаш е подготвена да ве придружува
на вашите патувања и да го следи вашиот напредок. Уживајте во цела недела активност без да се грижите
дали носите полнач насекаде.

Затвори