Спецификации

Дизајн

Бои – Кафена кожа, Infinite Black
Димензии – 46x46x10.7mm
Тежина
(Без ременот) – 32g
Материјал – алуминиумска легура
Водоотпорност –  5 АТМ

 

Екран

Материјал – AMOLED.
Големина – 1.45 “
Резолуција – 480×480.
PPI – 331.
Екран на допир – Калено стакло

 

Батерија

Капацитет на батеријата – 450 mAh
Метод на полнење – Магнетна база за полнење
Времетраење на полнење – Прибл. 2 часа
Траење на батеријата – До 12 дена
Во режим на штедење – Траење на батеријата до 30 дена
Активно користење  – до 6 дена
GPS континуирана употреба – до 35 часа

Сензори

Health – BiotrackerTM3.0 PPG биометриски сензор
(Ппулс оксиметар, 6pd + 2 led)
Движење – Сензор за забрзување, сензор за гороскоп,
Геомагнетски сензор, барометарски алтиметар,
Сензор за амбиентална светлина, температурен сензор
Позиционирање – GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
Врска – WLAN 2.4GHz21.
Bluetooth 5.0.

Ремен

Бои и материјали – Brown leather, Infinity Black – кожа
Ширина – 22mm.
Мин. & Макс. Зглоб Димензии – 155-218mm.

Друго

Миркофон
Звучници
Навигација

Затвори