Голем екран во боја

Уживајте во поголем и појасен поглед

Резолуцијата 320х302 пиксели создава извонреден визуелен приказ, правејќи ги сите дојдовни повици, пораки и потсетници исклучително јасни.

50 часовници се достапни за да одговараат на вашето расположение и облека, или можете да испраќате свои фотографии за поперсонализирано лице за часовник. Bip U исто така поддржува анимирани часовници кои го прават секој поглед на часовникот уникатно искуство.

Отпорност на вода. Останете паметни додека пливате

Отпорен на вода до 50 метри, можете да носите Bip U за пливање и ќе ги забележи вашите достигнувања дури и под вода.

60 + Спортски режими со високопрецизен GPS3 Овозможувајќи вежбање на повисоко ниво

Ги бележи вашите податоци за вежби за да ви помогне да работите на повисоко ниво. Може да го проверите вашето одење, брзината, промените на срцевиот ритам, согоруваните калории и другите клучни фактори, како што се дали вежбате во зоната на согорување на маснотии или во зона на кардиопулмонално зајакнување врз основа на срцевиот ритам, како и да обезбедите инстант предупредувања кога срцето стапката станува превисока.

Мерење на нивото на кислород во крвта

Овој паметен часовник е опремен со ново ажуриран биолошки оптички сензор за следење, BioTrackerТМ2, што поддржува мерење на сатурација на крв-кислород. Кога се чувствувате лошо, под ментален стрес, интензивно вежбате како што се маратони и сесии во теретана или во големи и хипоксични средини, можете веднаш да ја измерите заситеноста на крвта со кислород и да ја разберете вашата физичка состојба.

Следење на квалитетот на спиењето. Подобрете го квалитетот на спиењето за оптимални перформанси

Часовникот точно го следи вашиот статус на спиење, вклучително и оние на длабок сон, лесен сон, РЕМ, будно време и попладневни дремки 7, и ги толкува карактеристиките за да ви обезбеди резултат на квалитетот на сонот и увид за подобрување.

Следење на срцевиот ритам Следете го срцевиот ритам 24/7

Bip U може да одржува 24-часовно следење на срцевиот ритам. Со својот комерцијален BioTrackerТМ 2 PPG биолошки оптички сензор, Amazfit Bip U овозможува точни мерења на срцевиот ритам.

PAI System Систем за проценка на здравјето

PAI ™ е систем за евалуација на здравјето што користи алгоритми за трансформација на комплексни информации како што се податоци за срцевиот ритам, времетраење на активност и други здравствени податоци во нумеричка вредност и ги презентира овие податоци на корисниците.
Функционалноста на PAI не е ограничена со времето, местото или формата на вежбање. Покрај тоа, тој создава прилагоден систем за проценка на здравјето за секој корисник врз основа на нивните уникатни здравствени податоци.

Следење на стресот Обучете го дишењето за регулирање на нивото на стрес

Часовникот поддржува следење на стресот и може да обезбеди обука за дишење за да помогне во балансирање на нивото на стрес, така што ќе можете да знаете кога треба да се одморите и да се опуштите.

Следбеник за менструален циклус Добивајте сигнали и планирајте однапред

Amazfit Bip U може да ви помогне да ги снимите менструалните периоди и периодите на овулација и да ве предупреди пред да пристигнат за да можете да планирате однапред и да избегнете нарушувања.

Затвори